Ország nagymamája

2021. március 12-vel zárult Magyar márkánk január óta tartó nagysikerű kampánya, melyben arra kértük a Facebook közönségét, nevezzék nagymamájukat kedvenc sajtos receptjükkel. A pályázat célja az volt, hogy felelevenítsük mindenkiben gyermekkoruk kedvenc ízeit, és ezáltal tisztelegjünk azon hölgyek előtt, akik időt, energiát nem kímélve készítik azóta is ezeket a hagyományos finomságokat kisebb és nagyobb családtagjaik számára.

Követőinket arra kértük, hogy küldjék be a család kedvenc sajtos receptjét és egy fotót vagy videót a nagymamáról, ahogy épp azt készíti. Kampányunk második fordulójában a zsűrink által kiválasztott 4 szerencsés nagymamával profi receptvideót is forgattunk, melyekre ezután közönségünk szavazatait kértük. A legtöbb szavazatot pedig a kiskőrösi Szűcsné Hajdu Mária kapta, aki a hagyományos sajtos tallér sütését reformálta meg, annak jellegét megtartva, de immáron modern konyhatechnika alkalmazásával. Így vált Mária az Ország Nagymamája cím mellett egy Magyar termékekkel telerakott hűtőnek is büszke tulajdonosává!


Magyar Tej Youtube csatornáján  megtekinthető bemutatkozó videók összesen több, mint 67 000 megtekintéssel bírnak, a döntőbe került 4 nagymamára pedig együttesen 3600 Facebook szavazat érkezett.  A kampány legszebb eredményének mégsem ezt tartjuk, hanem azt, hogy a döntős nagymamák átélhették azt a sikerélményt is, hogy teljes közösségek álltak be mögéjük, nemcsak szavazatukkal, de összefogásukkal is támogatva a közéjük tartozó hölgyek esélyét a győzelemre. Ennek köszönhetően kapott színes médiaviszhangot kampányunk: több regionális nyomtatott és online lap is beszámolt a szavazásról, buzdítva olvasóikat arra, hogy voksoljanak megyéjük jelöltjére, például:

Köszönjük mindenkinek, aki figyelemmel kísérte kampányunkat! 

Megosztás