Új joghurtcsalád: Pure Milk és Pure Milk+

Az Alföldi Tejtől megszokott kiváló minőségben érkezik új termékcsaládunk, amelynek alapja, ahogy eddig is, a magyar gazdák által megtermelt, hazai tej.  Az új joghurtok közül a Pure Milk 4 ízben (epres, stracciatellás, kókuszos, körtés-karamellás), az egészséges- és beauty vonalat megcélzó Pure Milk+ termékcsalád pedig 3 ízben (ananászos, mangós, mangós-maracujás) érhető el.

A Pure Milk termékcsoport csökkentett cukortartalommal érkezik, kivéve az epres ízesítésűt, amely hozzáadott cukor nélkül készül. A termékekben nincs édesítőszer, ellenben természetes aromát tartalmaznak.  

150 grammos kiszerelésben, hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül, alacsony zsírtartalommal kínál finom falatokat a Pure Milk+ a joghurtok szerelmeseinek. Az ananászos ízesítésű kollagént és élelmirost-forrást, a mangós élelmirost-forrást, a mangós-maracujás pedig kollagént tartalmaz. A 10 000 mg kollagént tartalmazó Pure Milk+ joghurt elfogyasztása fedezi egy felnőtt ajánlott napi szükségletét egy kellemes ízélménnyel párosulva.

Tovább a termékekhez >

Megosztás