Innovációs sikerek

2024-ben a Trade Magazin negyedik alkalommal adta át az „Inno d’Or – Év innovációja” díjakat. Május 16-án egy egész napos konferencia keretében rendezték meg a díjátadót, ahol azokat az értékteremtő innovációkat ismerték el, amelyek egy jól meghatározható fogyasztói igényre nyújtanak megoldást.
A szakmai zsűri 5 fő szempont, így innovációtartalom, trendiség, piaci előnyök, időszakos eredmények és piaci esélyek alapján bírálta el a jelentkezőket. Az Alföldi Tej Kft. Pure Milk+ termékcsaládja az „Élelmiszer” kategóriában, a „mentes” pályázatok között érdemelte ki ezt a rangos elismerést és vált így jogosulttá az „Inno d’Or – Év Innovációja 2024” címre.
Büszkék vagyunk rá, hogy a szakma képviselői is értékelik azt a törekvésünket, hogy a legjobb tudásunk szerint, innovatívan lássuk el minőségi tejtermékekkel hazánk lakosságát, ráadásul mindezt hazai tejből. Magyarország meghatározó tejipari vállalataként, munkatársainkkal közösen a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy ezt a bizalmat megszolgáljuk!

Megosztás