Tesztgyőztes a natúr Pure Milk kaukázusi kefir

A Magyar Ár-Érték Kutató Egyesület legutóbbi vaktesztjén a natúr kaukázusi kefireket vizsgálta. A vakteszt során 11 különböző, országosan elérhető kaukázusi kefir közül a Pure Milk kaukázusi kefir nyerte el az Egyesület tagjai és a laikus fogyasztók tetszését.

A teszt során különböző szempontok alapján értékelték a termékeket, a pontozásnál az illat, az állag és az íz voltak a kulcsfontosságú szempontok. A teszt során a termékjegyeknek megfelelő kellemes savanykás illatot, homogén és krémes állagot, valamint savanykás, erjedt ízt kerestek a tesztelők.

A Pure Milk Kaukázusi kefir az érzékszervi vizsgálatok során meggyőzően teljesített. A bizottság kiemelte, hogy a terméket intenzív és jellegzetes kaukázusi kefir illat jellemzi. Kellően sűrű, de jól iható állagú, zamatos, megfelelően savanykás, enyhén sós.

A szakmai elismerések, a fogyasztói visszajelzések mellett a független tesztek eredményei is megerősítik, hogy az Alföldi Tej Kft. termékei kiváló minőségükkel és ízvilágukkal messzemenően megfelelnek a fogyasztói elvásároknak.

Bővebb információ a teszttel kapcsolatban ITT érhető el.

Megosztás